Individuele sessies

Wat heb jij of jou kind nodig? Dat is het uitgangspunt van elke individuele sessie. Zoals hieronder beschreven zijn er verschillende mogelijkheden, waarbij ook een combinatie gemaakt kan worden. 
Bij individuele begeleiding van kinderen zal er eerst een sessie met de ouders of met één van de ouders plaatsvinden

Dru Yoga Meditatie

Is het voor jou om welke reden dan ook niet fijn of mogelijk een groepsles te volgen, of wil jij een aangepast programma helemaal op jouw wensen afgestemd. Dan is een individueel traject wellicht iets voor jou.

Er zijn allerlei mogelijkheden. Of het nu gaat om meer rust in je hoofd, meer soepelheid in je lijf, ontspanningsoefeningen of mediteren, het programma wordt helemaal op maat gemaakt. Dit kan zowel buiten in een tuin, als wandelend in het bos. En natuurlijk binnen in de prachtige ruimte achter ons huis.

Ook voor begeleiding van kinderen is yoga/meditatie/mindfulness een prachtige ingang.

Neem vrijblijvend contact op om jouw wens te bespreken. 

Reading/healing

Door het leven word je steeds weer uitgenodigd te zijn met wat er is.

Vaste patronen/denkbeelden, weggestopte emoties of onverwerkte ervaringen maken dat je zelf niet altijd helder zicht hebt op wat er speelt. 

Bij een reading wordt er gelezen wat er in de energie ‘zichtbaar’ is.
Een reading geeft je inzicht, zodat jouw energie weer kan stromen en dat voel je. Vandaar dat je het herkent, of gaat herkennen als het gelezen wordt.

Dat geeft ruimte en mogelijkheden. De healing is dan al begonnen.

Dit kan verder vorm krijgen door energetische oefeningen, die je ook thuis kan doen. Of Dru bewegingsreeksen, een diepe ontspanning of meditatie. Telkens wordt een sessie helemaal afgestemd op jou. Neem bij vragen gerust contact op.

Boswandeling

Door het zijn in de natuur wordt je energie vanzelf weer opgeladen.
Vandaar dat het zo helpend is om tijdens het wandelen, in combinatie met Dru bewegingen te spreken over wat jou bezig houdt. Of in stilte te zijn en te ervaren. 
Om te ontdekken welke stappen je wilt zetten. Of welke keuze je vanuit je hart wilt maken. En tegelijkertijd te zien dat niets voor niets is. Dat het leven je telkens de kans geeft om te groeien.
En je allang goed bent zoals je bent.

De wandelingen worden gelopen in Landgoed Twickel of in overleg in een ander natuurgebied.

Neem contact op

Anoniem

“Ben erg blij dat ik de stap naar jou gezet heb, het geeft me nu al zoveel meer inzicht, ruimte en mogelijkheden en het lijkt alsof mijn eigenwaarde groeit!”

Renée

"Het was een mooie en hele waardevolle reading, de plek was natuurlijk subliem, maar daarbij  weet jij een sfeer van rust te creëren waardoor ik dicht bij mezelf kan/kon blijven.
De boodschap die je aan mij doorgaf was voor mij zó essentieel op dat moment , zo  herkenbaar en raakte precies de kern waar ik regelmatig tegen aan loop en soms ook echt vastloop of verdwaal. 
De boodschap lijkt zo simpel en dat is ie ook.... 
maar soms zit je zelf zo in een mechanisme, in oude patronen dat je niet overziet waar je de mist in gaat of waar je net tekort komt of aan voorbij gaat. En daarvoor was de reading op het juiste moment!
Ik roep de hele dag : hecht geen waarde aan je gedachten of je emoties Renée, maak er geen verhaal van waarin je gaat (vast)zitten. Laat ze als windvlagen voorbij gaan. Ze zijn er en ze gaan.... 

haha en als kwinkslag van het universum, kwamen er tijdens de reading ook een paar windvlagen voorbij; voelbaar en daardoor zo tastbaar.
Dank je wel Angelien! Door de reading wordt het nu makkelijker om met tegenslag, twijfel of onzekerheid om te gaan."

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

Dru Yoga Meditatie 

Een sierlijke en krachtige manier om stress te verminderen en stilte te ervaren.

Schoolverlichting

Yoga, Meditatie & Mindfulness in het basisonderwijs.

Dru Wandelingen 

Een heerlijke ochtend voor jezelf om uitgerust en opgeladen thuis te komen.

"Elke gedachte die in de ziel valt, is een zaadje dat ontkiemt en in stilte verder groeit."
                                          Boeddha